ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΆρης Τζάνης: Χορήγησε γάντια, χλωρίνες και αντισηπτικά στο ΚΥ Πύλης

Σε μια σημαντική χορηγία προς τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Πύλης, προχώρησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πύλης Άρης Τζάνης. Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Μαράβα, στέκεται στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κόντρα στον κορονοϊό, χορηγώντας 2.000 γάντια, χλωρίνες, αντισηπτικά και χειροπετσέτες. Η παραλαβή της δωρεάς έγινε το πρωί στην είσοδο του ΚΥ. Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο fb: «Χωρίς καμία διάθεση...

Σε μια σημαντική χορηγία προς τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Πύλης, προχώρησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πύλης Άρης Τζάνης. Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Μαράβα, στέκεται στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κόντρα στον κορονοϊό, χορηγώντας 2.000 γάντια, χλωρίνες, αντισηπτικά και χειροπετσέτες. Η παραλαβή της δωρεάς έγινε το πρωί στην είσοδο του ΚΥ. Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο fb:

«Χωρίς καμία διάθεση επικοινωνιακού λαϊκισμού… Αντίθετα ζώντας στην καθημερινότητα και βλέποντας τι πραγματικά γίνεται γύρω μας καταθέτω και εγώ το λιγότερο. Δύο χιλιάδες γάντια χειροπετσετες χλωρίνες και αντισηπτικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης. Μαζί ένα μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό του Κ. Υ Πύλης, τους γιατρούς και στο ΕΚΑΒ.. Και όλοι μαζί ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ….»

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.