Έκκληση Κώστα Μαράβα: «Μείνετε σπίτια σας»

Το δικό του μήνυμα σε όλους τους πολίτες του δήμου Πύλης, για την κρισιμότητα των στιγμών και την προσωπική ευθύνη του καθενός, θέλησε να περάσει με σχετική ανάρτηση που έκανε στα socialmedia ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Αγαπητοί συνδημότες

Ο δήμος Πύλης αντιμετωπίζει με ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα το πρόβλημα του Κορονοϊού COVID-19, προβαίνοντας σ´ όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοσή του.

Η παραμονή στο σπίτι, η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, η ατομική προστασία και η σωματική υγιεινή, είναι στοιχεία απαραίτητα για να μη νοσήσουμε από κοροναϊό να μη τον μεταδώσουμε σε άλλους, ειδικά στους υπερήλικες και φίλους μας.

Αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι σοβαρά. Σε κάθε βήμα παραμονεύει ο κίνδυνος να νοσήσουμε και να μεταδώσουμε τον ιό στους γονείς  τους παππούδες τα παιδιά με πιθανές τραγικές συνέπειες.

Όλο αυτό το διάστημα στο Δήμο μας προσπαθούμε να χειριστούμε την κατάσταση με σοβαρότητα, κάνοντας συσκέψεις με ειδικούς, λαμβάνοντας μέτρα. Εχουμε πάρει αποφάσεις με μια σειρά μέτρων με γνώμονα την υγεία των δημοτών και των υπαλλήλων μας.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων, σας παρακαλώ οι επισκέψεις σας στα Γραφεία του δήμου να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες.

Αγαπητοί συνδημότες

Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό αλλά αντιμετωπίσιμο.

ENHMEPΩNOMAΣTE… ΠPOΣTATEYOMAΣTE… THPOYME TOYΣ KANONEΣ ATOMIKHΣ YΓIEINHΣ

ΔEN ΦOBOMAΣTE…

MENOYME ΣΠITI

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia