Έκλεψαν αναπηρικά αμαξίδια από το Σύλλογο Αρωγή.

Δεν χωράει ο νους πως κάποιοι μπήκαν στη διαδικασία να κλέψουν δυο κουτιά με αναπηρικά αμαξίδια που προοριζόταν για δύο νέους ανθρώπους στην περιοχή μας έξω από το Σύλλογο ΑμεΑ Αρωγή.

Όπως καταγγέλλει η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Καϊμά, το μεσημέρι απγύρω στις 12 και μισή, κατέφθασαν στα Τρίκαλα τρεις κούτες με αναπηρικά αμαξίδια τα οποία έμειναν στην είσοδο του Συλλόγου μόλις 10 λεπτά χωρίς επίβλεψη. Κατά το δεκάλεπτο αυτό, κάποιος τα έκλεψε στερώντας έτσι από συνανθρώπους μας που τα είχαν ανάγκη για να κινούνται τη δυνατότητα αυτή.

Όπως τονίζει η κα Καϊμά, «Πρόκειται για ένα σκούτερ και ένα περηπατήρα καθώς νάρθηκες τα οποία είχαν αγοραστεί μέσα από τη διαδικασία της συλλογής καπακιών από το Σύλλογο με σκοπό να δοθούν σε πολίτες που τα έχουν άμεση ανάγκη. Μάλιστα, υπήρχε και ένα ακόμη κουτί το οποίο όμως δεν κατάφεραν προφανώς να πάρουν λόγω του μεγέθους του.

Από χθες, σε συνεργασία με την αστυνομία γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί ο δράστης και να επιστραφούν στο Σύλλογο τα κλοπιμαία. Ωστόσο, είναι λογικό να επικρατεί απογοήτευση στα μέλη του Συλλόγου που απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε κάτι να βοηθήσει στη διαδικασία ευρέσεως.

trikalakids.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia