Έκοψαν την πίτα οι αστυνομικοί της Φαρκαδόνας.

 

Διαφορετικό το βράδυ του περασμένου Σαββάτου για τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας. Κρέμασαν στολές και συναντήθηκαν στην φιλόξενη ταβέρνα «Ο Κυνηγός» του Πετρωτού, στην ετήσια και καθιερωμένη συνάντηση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Οι αστυνομικοί της Φαρκαδόνας πλαισιωμένοι από τις οικογένειες τους είχαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν από τα αυξημένα καθήκοντα της Υπηρεσίας και να ανταλλάξουν ευχές με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου. Να διασκεδάσουν υπό τους ήχου τους ορχήστρας του Κώστα Μητρούσια και να απολαύσουν τα μοναδικά εδέσματα που ετοίμασαν για εκείνους οι υπεύθυνοι της ταβέρνας «Ο Κυνηγός».

Εκεί βρέθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος. Ο Αστυνομικός Διευθυντής αποδέχτηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε η διοίκηση του Α.Τ. Φαρκαδόνας και συμμετείχε στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο κ. Σπηλιόπουλος απηύθυνε τις ευχές στους αστυνομικούς και στις οικογένειες τους με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, ενώ λίγο αργότερα στάθηκε και εξήρε το παραγόμενο έργο του Α.Τ. Ένα έργο, που, όπως τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής, οφείλεται στις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι αστυνομικοί υπάλληλοι. Ο ίδιος τους συνέστησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το πολύτιμο έργο τους, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

Τις ευχές προς τους συναδέλφους του, απηύθυνε και ο διοικητής του Α.Τ. Φαρκαδόνας, κ. Δημήτριος Νταφέκης.

Ευχήθηκε χρόνια πολλά σ’ όλους τους παρευρισκόμενους, και συνεχάρη τους συναδέλφους του, για το ήθος τους, για το άριστο έργο που επιτελούν, στην υπηρεσία του πολίτη, αλλά και τις υπόλοιπες δράσεις τους, σε κάθε επίπεδο.

Η Βασιλόπιτα ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου Οικονόμου στη Φαρκαδόνα

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia