Έκοψε πίτα ο Κυνοφιλικός Όμιλος Τρικάλων – Έρχεται νέα χρονιά γεμάτη εκδηλώσεις (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Σε ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο φιλόξενο cafe Πέρασμα των αδελφών Χαιρόπουλου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνοφιλικού Ομίλου Τρικάλων.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Πάρης Ευσταθίου και τα υπόλοιπα μέλη υποδέχτηκαν τα μέλη και τους φίλους του ομίλου που έδωσαν δυναμικό παρών στην όμορφη εκδήλωση.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος Μπούκης, ενώ σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυναν ο πρόεδρος Πάρης Ευσταθίου και ο γραμματέας του ΔΣ Μπάμπης Παπαχρήστος.

Αμφότεροι αναφέρθηκαν στο ρόλο του ομίλου αλλά και στις εκδηλώσεις που θα υλοποιηθούν τη νέα χρονιά, ξεκινώντας από τον μήνα Μάρτιο, σε ορτύκι εκτροφής, το καλοκαίρι με ανοιχτή έκθεση μορφολογίας όλων των φυλών και τον χειμώνα με τους αγώνες μπεκάτσας.

Στην κοπή της βασιλόπιτας παραβρέθηκαν η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Σταύρος Τραγάνης, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος, ο πρώην αντιδήμαρχος Πύλης Κώστας Ζούρτος, ο υπεύθυνος Θήρας Νικόλαος Μάνιος, ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Τ. Γιάννης Αναγνώστου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων Κώστας Μακρής, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης Θανάσης Μανούρας, ο γενικός γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας Στέργιος Τάκος, το μέλος του ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας Κώστας Παπανδρέου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας Δημήτρης Παπούλιας, ο πρόεδρος του ΌΦΙΣΕΤ Μάνος Καραντώνης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ποιμενικού και Σαρακατσάνικου Σκύλου με την Ονομασία Έπος Στέφανος Πολυγένης και ο πρόεδρος του Ελληνικού Μολοσσού Χρήστος Χατζής.



Τέλος έγιναν και οι βραβεύσεις για το Πανευρωπαϊκό ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ μπεκάτσας με το Αγγλικό σέττερ SOULIOTIS ASTRA, με εκτροφέα τον Νικόλαο Σουλιώτη, κυναγωγό, το μέλος του Κυνοφιλικού Ομιλου Τρικάλων κ. Αχιλλέα Νταούλα και ιδιοκτήτη τον Πρόεδρο του τοπικού Κυνοφιλικού Πάρη Ευσταθίου.


Ένα γεγονός που τιμάει τον Όμιλο αλλά και την πόλη των Τρικάλων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!!!
Τέλος, ο τυχερός που βρήκε το φλουρί είναι ο Θύμιος Τατσόπουλος, ο οποίος θα παραλάβει το δώρο του μια ζακέτα από το Pet Shop Giotas του Γιώργου Γιώτα.
ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΊΑ!!!!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia