Έμπρακτα και συνέχεια στο πλευρό των ανθρώπων όλου του Νομού Τρικάλων ο Θανάσης Λιούτας.


Επισκέψεις στα χωριά Βαλτινό, Δενδροχώρι, Ξυλοπάροικο, Πρίνος και Πρόδρομος πραγματοποίησε ο Θανάσης Λιούτας το απόγευμα της Δευτέρας.

Σε ερωτήσεις που του απηύθυναν οι κάτοικοι των χωριών, ιδιαιτέρως αναφορικά με την υψηλή φορολογία στα αγροτεμάχια, ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε ότι, η μείωση της φορολογίας θα είναι η κυρίαρχη στόχευση της ερχόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Λιούτας υπογράμμισε ότι, η μείωση της φορολογίας, ο πολύ χαμηλός εισαγωγικός φορολογικός συντελεστής, τα κίνητρα για συνεργασίες, η μείωση του κόστους ρεύματος, αλλά και μεγάλα εγγειοβελτιωτικά έργα, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν νέες και εύφορες εκτάσεις για καλλιέργειες θα είναι οι βασικές, κομβικές προτεραιότητες, του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Λιούτας εξήγησε ότι, πρόκειται για πολιτικές, στις οποίες πιστεύει έντονα και για τις οποίες γνωρίζει πόσο άμεσα μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα την κοινωνία και την οικονομία.

Οι ξεκάθαρες απαντήσεις που δίνει ο Θανάσης Λιούτας και το γεγονός ότι οι άνθρωποι ξέρουν ότι ο ίδιος καταλαβαίνει και μάχιμα πάντα βοηθά, εξηγούν την πάντα θερμή υποδοχή που του επιφυλάσσουν οι κάτοικοι σε όλες τις επισκέψεις που πραγματοποιεί. Οι εγκάρδιες αυτές συναντήσεις μάλιστα, περιγράφονται πολύ δυνατά από την εικόνα μιας κυρίας, το βράδυ στον Πρόδρομο, που ευχαρίστησε τον Θανάση Λιούτα, που ο ίδιος δεν περίμενε τις εκλογές για να επισκεφθεί το χωριό τους και τους κατοίκους. Τον ευχαρίστησε που ήταν και θα είναι πάντα παρών.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia