Έναρξη υποβολής αιτήσεων για Voucher δωρεάν απασχόλησης στο κδαπ Learning Spot for kids

“” Έναρξη υποβολής αιτήσεων για Voucher δωρεάν απασχόλησης στο κδαπ Learning Spot for kids””

Αγαπητοί Γονείς,
Σήμερα 20/06 ξεκινάει η διαδικασια υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα” προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την προσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες Δημιουργικής Απασχόλησης”. Συγκεκριμενα, το χρονοδιάγραμμα για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης μεσω της σελίδας της eetaa.gr ορίζεται από τις 20/06 μέχρι τις 11/07. Δικαιωμα συμμετοχής στο κδαπ έχουν τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και συγκεκριμένα οι γεννήθεις από 01/09/2012 έως και 31/12/2018.


Απαραίτητη προϋποθέση για τους αιτούντες αποτελεί η
Εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση έτους 2022. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να κρατήσουν μια θέση στο κδαπ μας για την νέα σχολική χρονιά είτε να υποβάλλουμε μαζί στο χώρο μας την ηλεκτρονική τους αίτηση μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 6976402119 και 2431063301.

Λίγα λόγια για το κδαπ μας..
Το κδαπ Learning Spot for kids βρίσκεται στο κέντρο των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην περιοχή της πλατείας του Παλαιού Δεσποτικού, στην διασταύρωση τον οδό Δεληγιώργη και Κωλέττη! Μπαίνουμε αισίως στον τρίτο χρόνο λειτουργίας μας και νιώθουμε ευγνώμονες για την προτίμηση και την στήριξη σας αυτό το διάστημα! Μαθαίνοντας καθημερινά μέσα από τις ανάγκες και τα θέλω των μικρών μας φίλων προσπαθούμε να παίρνανε μια ευχάριστη και δημιουργική ώρα στον χώρο μας! Οι 5 υπερσύγχρονες αίθουσες σε συνδυασμό με το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό είναι μια βάση για ένα καλό αποτέλεσμα! Η καλή μας διάθεση όμως και η αγάπη μας για τα παιδιά είναι το όπλο μας για να μπορέσουν οι γονείς να εμπιστευτούν τους μικρούς μας φίλους!

Με μια μεγαλη ποικιλία δραστηριοτήτων όπως η steam ρομποτική, ελευθερη ρομποτική με Lego, η γυμναστική, η μουσική, το junior master chef, οι κατασκευές, τα εικαστικά, το κουκλοθέατρο είναι μερικές από τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στον χώρο μας και συνεχώς εμπλουτιζονται και εξελίσσονται!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλ 6976402119 και 2431063301.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia