ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΈνα ταξί για ΑμεΑ στα Τρίκαλα! (φωτ.)

Κάποιοι άνθρωποι δέχονται να χάσουν κομμάτι της πελατείας τους για να προσφέρουν κοινωνικό έργο. Να δώσουμε λοιπόν, τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη ταξί με έδρα την Παναγίτσα, Τάσσο Λίτσιο, που αντί να προτιμήσει μια …..αμαξάρα για ταξί, προτίμησε να αγοράσει ένα μίνι βαν, ώστε να εξυπηρετεί άτομα με ειδικές δεξιότητες. (ειδικά διαμορφωμένο για να υποδέχεται αμαξίδια). Οι συρόμενες πόρτες που έχει στο πλάι κάνουν αρκετά εύκολη την πρόσβαση και αυξάνουν την αυτοπεποίθηση των ατόμων...

Κάποιοι άνθρωποι δέχονται να χάσουν κομμάτι της πελατείας τους για να προσφέρουν κοινωνικό έργο. Να δώσουμε λοιπόν, τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη ταξί με έδρα την Παναγίτσα, Τάσσο Λίτσιο, που αντί να προτιμήσει μια …..αμαξάρα για ταξί, προτίμησε να αγοράσει ένα μίνι βαν, ώστε να εξυπηρετεί άτομα με ειδικές δεξιότητες. (ειδικά διαμορφωμένο για να υποδέχεται αμαξίδια).

Οι συρόμενες πόρτες που έχει στο πλάι κάνουν αρκετά εύκολη την πρόσβαση και αυξάνουν την αυτοπεποίθηση των ατόμων αυτών, που πάνω από όλα ζητούν και αξίζουν ίση μεταχείριση.

Ο επαγγελματίας οδηγός Τάσσος Λίτσιος
θα εξυπηρετεί συμπολίτες μας με ειδικές δεξιότητες από κάθε γωνιά του νομού Τρικάλων.

Πηγή: “μικρά και διάφορα” του Βαγγέλη Σαμαρά.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.