Αγοραστός: «Προχωράμε εμείς μπροστά με Μιχαλάκη.»

Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και για την επόμενη θητεία, δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, σχολιάζοντας επίσης και την μη συμμετοχή της Δήμητρας Νάτσινα στο ψηφοδέλτιο :

« Είμαστε μια μεγάλη περιφερειακή παράταξη, που πήγε τη Θεσσαλία μπροστά και άλλαξε τα δεδομένα, πρώτοι στην Ελλάδα σε πολιτισμό, τουρισμό, περιβαλλοντικά έργα, και μπροστά μας έχουμε μεγάλο πρόγραμμα ακόμα. Έχουμε βγει μέσα από τους Θεσσαλούς, μέσα από τον κόσμο, με ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα και δίνουν λύσεις.

Μπορούμε να έχουμε μέχρι 20 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στα Τρίκαλα, δεν τους έχουμε ακόμα ανακοινώσει όλους. Η μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Δήμητρα Νάτσινα δεν θα είναι μαζί μας αυτή τη φορά, έχει προσωπικούς λόγους που την αφήνουν μακριά από αυτή τη μάχη. Μίλησα μαζί της, την έχουμε βοηθήσει, την κάναμε αντιπεριφερειάρχη υγείας και με μεγάλη επιτυχία αντιμετώπισε την πανδημία, αλλά πάντα πρέπει να δημιουργούνται νέες θέσεις και να έρχονται νέοι άνθρωποι, χρειαζόμαστε μια σταδιακή ανανέωση. Τη θέλω γενικά τη Νάτσινα, δεν έχει όλο αυτό να κάνει με τυχόν ταύτιση με το πολιτικό γραφείο Χατζηγάκη, είναι σεβαστή η επιθυμία της και πλέον δεν υπάρχει συζήτηση για μπες-βγες, προχωράμε εμείς μπροστά με Μιχαλάκη.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia