Ακόμα μια νέα και όμορφη γυναικεία υποψηφιότητα στην “Πύλη ΑΞΙΩΝ”

Συνεχίζει, με άρωμα γυναίκας, να ενυσχύεται η δύναμη του συνδυασμού της “Πύλης ΑΞΙΩΝ” και του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης, Βαλάντη Τσιούτσια.
Στο πλευρό του, η Χαρίκλεια (Χαρά) Τσιονάρα, η οποία κατέρχεται ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη.Η Χαρά Τσιονάρα, εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη, κατάγεται από τα Στουρναραίικα και διαμένει μόνιμα στο Παλαιομονάστηρο. Είναι πτυχιούχος Οικονομίας & Διοίκησης –Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ΤΕΕ Β’ Κύκλου καθώς επίσης και κάτοχος πτυχίου αισθητικής & τεχνίτριας νυχιών, ιδιωτικής σχολής. Γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα ενώ είναι κάτοχος πτυχίου Η/Υ ECDL.Η επαγγελματική της εμπειρία είναι πλούσια. Στο παρελθόν εργάστηκε ως υπάλληλος γραφείου στο τμήμα δικαστικού, στο Τελωνείο Τρικάλων, σε γραφείο μεταφορών επίσης στα Τρίκαλα καθώς
και σε αντιπροσωπία αυτοκινήτων στα Τρίκαλα από τη θέση της πωλήτριας. Ακόμα, εργάστηκε ως βοηθός κουζίνας σε παιδικό σταθμό του Δήμου Τρικάλων αλλά και σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Ρόδο και στην Ελάτη. Επιπλέον, εργάστηκε ως αισθητικός στην L’ oreal αλλά και σε ινστιτούτα αισθητικής στην Αθήνα. Σαν άτομο την χαρακτηρίζουν η αγάπη για τον τόπο της, το περιβάλλον, η εργατικότητα και ο εθελοντισμός αφού η ίδια είναι μέλος του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης (Ο.Π.Ο.Π)
Η ίδια δηλώνει: “Θεωρώ ότι είναι χρέος για μας τους νέους να ασχοληθούμε με τα κοινά του Δήμου. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες και όραμα. Γι’ αυτό με όρεξη και διάθεση να προσφέρω προς το κοινό καλό, αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Τσιούτσια και πορεύομαι μαζί του, από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου, για τη μεγάλη αλλαγή που χρειαζόμαστε. Για έναν καλύτερο Δήμο Πύλης”.Ο κ. Τσιούτσιας σαφώς ενθουσιασμένος από την προσθήκη της κ. Τσιονάρα, αναφέρει: “Η “Πύλη ΑΞΙΩΝ” είναι μια δυναμική ομάδα, αποτελούμενη από παραγωγικά, ενεργά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένα άτομα, προσωπικότητες με ήθος, σύστημα αξιών, όραμα, διάθεση για προσφορά και κυρίως αγάπη για τον τόπο τους. Η Χαρά, είναι από αυτά τα άτομα. Άτομο με αστείρευτη όρεξη για δουλειά και διάθεση. Την καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας, στην “Πύλη ΑΞΙΩΝ” να δράσουμε χωρίς ιδιοτέλειες και με μοναδικό μας γνώμονα, το καλό του Δήμου και των δημοτών”. Χαρά, καλωσόρισες στην ομάδα μας!

Καλή δύναμη στον έντιμο αγώνα σου και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia