Ακόμη ένας δωρεάν χώρος στάθμευσης στα Τρίκαλα

Ακόμη έναν δωρεάν δημοτικό χώρο στάθμευσης παρέχει ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για τον χώρο στη γωνία των οδών Αβέρωφ και Ζάππα, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα επιβαρύνεται ακόμη λιγότερο.


Ο χώρος διαθέτει 35 θέσεις για τους πολίτες σε έκταση 800 τ.μ. και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Μισθώθηκε, δε, από την «Αστική Ανάπτυξη» ΑΕ, τη δημοτική εταιρεία, για 3 χρόνια, με δυνατότητα ανανέωσης.


Όπως τονίζει ο πρόεδρος της «Αστική Ανάπτυξη» Γιώργος Ζιώγας, «διευκολύνουμε τους πολίτες με όλες τις δωρεάν παροχές, κοντά στο κέντρο, δίνοντας λύσεις για τη στάθμευση».


Ο χώρος έχει χωριστές είσοδο (από την οδό Ζάππα) και έξοδο (από την οδό Αβέρωφ), φωτίζεται, έχει φροντιστεί για την ομαλότητά του, σημάνθηκε. Θα δέχεται οχήματα για 7 ημέρες μέγιστο χρόνο στάθμευσης, πλην των βαρέων οχημάτων, για τα οποία δεν επιτρέπεται η στάθμευση.
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αποδοθεί στους πολίτες οι δωρεάν χώροι στάθμευσης στο Ε΄ ΚΑΠΗ (έναντι ΔΕΗ) και στην οδό Θεμιστοκλέους, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες για δωρεάν στάθμευση.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia