Αλλαγή πορείας για τον πρόεδρο του Δροσοχωρίου (Τυφλοσέλι) Πέτρο Μπακάλη με δριμύ κατηγορώ προς τη δημοτική αρχή

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ (ΤΥΦΛΟΣΕΛΙ) ΠΕΤΡΟ ΜΠΑΚΑΛΗ ΜΕ ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” στην Τοπική Κοινότητα  Δροσοχωρίου (Τυφλοσέλι), πήρε ο εν ενεργεία Πρόεδρός της Πέτρος Μπακάλης. Ο Πέτρος Μπακάλης είχε εκλεγεί πρόεδρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με το συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος” του Κώστα Μαράβα.

Ο κ.Μπακάλης γνωρίζοντας την κατάσταση που επικράτησε και συνεχίζει να επικρατεί σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Φτάνουμε στο τέλος μιας θητείας που η Δημοτική Αρχή δημιούργησε με όνειρα, φιλοδοξίες, πολλές ελπίδες και βρισκόμαστε πλέον στην πλήρη απαξίωση και αδιαφορία του ορεινού όγκου και ιδίως στα μικρά χωριά. Όλες οι αναφορές γύρω από προγραμματισμό, δημιουργία και πρόοδο, αποδείχθηκαν επί της ουσίας μια αυταπάτη. Ακόμη και σε ζητήματα αυτονόητα γύρω από την καθημερινότητα (όπως καθαριότητα, δασικοί δρόμοι, ηλεκτροφωτισμός), ήταν ελλιπής έως και ανεπαρκής. Και όπου είχαν μια αυτονόητη προσφορά, πάντα συνοδεύονταν από αντίστοιχα ευχητήρια και τυμπανοκρουσίες. Μέλημα της Δημοτικής Αρχής ήταν η ομαδοποίηση των προέδρων σε αρεστούς και μη, σε άλλοτε απλούς χειροκροτητές με τα όποια ψίχουλα έδωσαν στην περιοχή και άλλοτε σε μια ομηρία με φρούδες υποσχέσεις και ελπίδες. Στην όποια μορφή αντίδρασης ή αντίθεσης επικρατούσε η λιδωρία, ο ευτελισμός και ο ρεβανσισμός. Όλα τα παραπάνω είναι αρκετά στο να συνηγορούν πως η Δημοτική Αρχή Μαράβα  πέρα από ανεπαρκής, να αποδεικνύεται επικίνδυνη για το δημόσιο και κοινωνικό όφελος.  Ο συνδυασμός Πορεία στο Μέλλον που προέκυψε μετά τη συμπόρευση των Χήρα και Τσιούτσια, με έπεισε ότι έχει όλα τα εχέγγυα για αλλάξει ριζικά αυτή την κατάσταση, γι’ αυτό και προσχωρώ.”

Η προσθήκη του Πέτρου Μπακάλη, φανερώνει ακόμη  μια μεταγραφή δυναμικού αυτοδιοικητικού  στον συνδυασμό Πορεία στο Μέλλον και δείχνει πλέον την αλλαγή συσχετισμών που θα επέλθουν στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Θεόδωρος Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας καλωσορίζουν τον Πρόεδρο Δροσοχωρίου στις τάξεις του συνδυασμού και του εύχονται καλή επιτυχία, για μια νέα και δημιουργική θητεία!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia