ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΑνέβηκε η στάθμη του Ληθαίου!Προβλήματα στην ε.ο. Τρικάλων Καλαμπάκας.

Το μέτωπο των πολύ ισχυρών βροχών και καταιγίδων «Γηρυόνης»  πλήττει από το βράδυ της Κυριακής και τα Τρίκαλα ανεβάζοντας αισθητά τη στάθμη του παταμου Ληθαίου με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να υπερχειλίσει. Για την ωρα δεν υπάρχει συναγερμός, ωστόσο οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν την περιοχή και την Δευτέρα. Επιπλέον, η περιορισμένη ορατότητα λόγω της σφοδρότητας της βροχόπτωσης, έχει δημιουργήσει προβλήματα στην εθνική Οδό...

Το μέτωπο των πολύ ισχυρών βροχών και καταιγίδων «Γηρυόνης»  πλήττει από το βράδυ της Κυριακής και τα Τρίκαλα ανεβάζοντας αισθητά τη στάθμη του παταμου Ληθαίου με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να υπερχειλίσει.

Για την ωρα δεν υπάρχει συναγερμός, ωστόσο οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν την περιοχή και την Δευτέρα.

Επιπλέον, η περιορισμένη ορατότητα λόγω της σφοδρότητας της βροχόπτωσης, έχει δημιουργήσει προβλήματα στην εθνική Οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.