Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων για τον τραυματισμό αστυνομικού σε επιχείρηση σύλληψης κακοποιών

   

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε συνάδελφός μας, που υπηρετεί στην Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υ.Α. Τρικάλων, το Σάββατο 12-8-2023 στην περιοχή της Οιχαλίας Τρικάλων. Ειδικότερα οι συνάδελφοι επιχείρησαν για την σύλληψη σεσημασμένων κακοποιών οι οποίοι κατά την διαφυγή τους εμβόλισαν το υπηρεσιακό όχημα και τον συνάδελφο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ λειτουργώντας με επαγγελματισμό κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον ένα δράστη. 

   Εκφράζουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση του τραυματία συναδέλφου μας καθώς και τα συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση και την περαιτέρω διαχείριση του περιστατικού για τις μεθοδικές και πέραν του ωραρίου ενέργειες για τον εντοπισμό, ταυτοποίηση και παραπομπή στην δικαιοσύνη των υπαιτίων.

   Κύριοι κυβερνώντες ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός δίνει καθημερινά την μάχη για το καλό του κοινωνικού συνόλου και εργάζεται αδιάκοπα με σθένος και αυταπάρνηση για την προστασία των Πολιτών.

   Αποφασίστε επιτέλους, είναι η δουλειά του αστυνομικού ΑΚΙΝΔΥΝΗ ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ;;;

Με Τιμή
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙωάννηςΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος  

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia