Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σταύρου Ζιάκα και δήλωση στήριξης στον Κώστα Μαράβα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σταύρου Ζιάκα και δήλωση στήριξης στον Κώστα Μαράβα

Μετά από πρόκληση  του Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα, αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος.»

Στηρίζω τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, άνθρωπο δημιουργικό, με στόχους, με όραμα, συνεργάσιμος, με ήθος και αγάπη για τον Δήμο Πύλης. Συστρατεύομαι στο πλευρό του.

Η επιτυχημένη πορεία του, λειτούργησε ως ο βασικός παράγοντας για να βρεθώ ξανά στο πλάι του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά στον Δ. Πύλης και στον Καποδιστριακό Δ. Γόμφων. Υπηρέτησα τον Δ. Πύλης ως δημοτικός σύμβουλος τα έτη 2014 – 2019 και ως αντιδήμαρχος το διάστημα 2014 – 2016.

Από την θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, εργάστηκα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα δημοτικά διαμερίσματα του Δ. Πύλης και είχα άριστη συνεργασία με όλους τους προέδρους των Κοινοτήτων και τους συναδέλφους μου, δημοτικούς συμβούλους.

Καλώ τους συνδημότες μου, να στηρίξουν τον συνδυασμό του Δημάρχου Κώστα Μαράβα «Πρώτα ο Άνθρωπος» και την δική μου υποψηφιότητα.

Με τιμή…

Σταύρος Ζιάκας

Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος-ΕΤΕ/Εθνικής Τράπεζας

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia