ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΑνοίγει το ιστορικό Ρολόι των Τρικάλων

Έτοιμο να υποδεχτεί και πάλι τους επισκέπτες της πόλης ειναι το Ρολόι των Τρικάλων μετά το «πράσινο φως» που άναψε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων. Συμφωνα με πληροφοριες του trikalafocus, οι εσωτερικές εργασίες συντήρησης στο μνημείο ολοκληρώθηκαν και πλέον ειναι θέμα ημερών το σήμα κατατεθέν της πόλης να ανοίξει τις πύλες του, χαρίζοντας μια μοναδικη εμπειρία σε παιδιά και μεγαλύτερους σε ηλικία από κάθε γωνιά της Ελλάδας να θαυμάσουν τα...

Έτοιμο να υποδεχτεί και πάλι τους επισκέπτες της πόλης ειναι το Ρολόι των Τρικάλων μετά το «πράσινο φως» που άναψε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων.

Το ιστορικό Ρολοι των Τρικάλων δεσπόζει επιβλητικό στο Βυζαντινό Φρούριο. Αποτελεί ένα από τα σημεία μέγιστης επισκεψιμότητας και σημείο αναφοράς για όλους.

Συμφωνα με πληροφοριες του trikalafocus, οι εσωτερικές εργασίες συντήρησης στο μνημείο ολοκληρώθηκαν και πλέον ειναι θέμα ημερών το σήμα κατατεθέν της πόλης να ανοίξει τις πύλες του, χαρίζοντας μια μοναδικη εμπειρία σε παιδιά και μεγαλύτερους σε ηλικία από κάθε γωνιά της Ελλάδας να θαυμάσουν τα όμορφα Τρίκαλα από ψηλά.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.