ΑθλητισμόςΤρίκαλαΑνοικτή επιστολή των Ικάρων στην ΕΟΚ

Αγαπητοί φίλοι είναι αναγκαίο με την παρούσα επιστολή να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποκατασταθεί η αξιοπιστία τής βαθμολογίας τού πρωταθλήματος αλλά κυρίως να προστατευτεί το κύρος της ΕΟΚ.

Την στιγμή της διακοπής τού πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του COVID 19 η ομάδα των Ικαρων ήταν στην 5η θέση.

Θέση όμως εντελώς πλασματική. 

Και αυτό γιατί βάση της προκήρυξης και τής κλήρωσης τού πρωταθλήματος ΕΤΥΧΕ να κάνει το ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ρεπό της στον δεύτερο γύρο όπως και άλλες τέσσερις ομάδες . 

Καμια ομάδα πάνω από εμάς στην βαθμολογια την δεδομένη στιγμή δεν πρόλαβε να κάνει το ρεπό της όπως όριζε η προκύρηξη του 3ου ομίλου της γ εθνικής κατηγορίας  .

Έτσι λοιπόν και προς αποκαταστασης της ορθης βαθμολογιας πρέπει να προστεθούν ΔΥΟ (2) ΒΑΘΜΟΙ στην ομάδα μας καθώς και σε όλες τις ομάδες που έκαναν το ρεπό τους στον δεύτερο γυρο.

Γιατί το ρεπό είναι στην ουσία αγωνας πρωταθληματος εναντίον τού 14ου συμμετέχοντα τού ομίλου μας ο οποίος όμως δεν υπήρξε , δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα μας . 

Ο αγώνας λοιπόν που εαν διεξαγόταν θα ήταν νίκη τής ομάδας μας με σκορ 20-0 , πρέπει να συνυπολογιστεί στην τελική βαθμολογία και να μας δοθούν οι 2 βαθμοί της νίκης . 

Ομοίως και σε όσες ομάδες στον β´γυρο έκαναν και αυτές το ρεπό τους.

Αλλιως δεν είναι δυνατόν να υπάρξει επικύρωση βαθμολογιας και να μην αποκατασταθεί η λογική και η αξιοπιστία τού πρωταθλήματος . 

Με την δίκαιη και απολύτως ορθή βάσει κανονισμών διαμόρφωση τής τελικής βαθμολογίας , η ομάδα των Ικαρων καταλαμβάνει την 3η θέση στην τελική κατάταξη (αφού παρόλο που ισοβαθμούν με τους ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , οι ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ υπερτερούν στους μεταξύ τους αγώνες) 

Είναι προφανές ότι αν η 3η θέση, που με κόπο κατακτήσαμε μέσα στα γήπεδα μας , δώσει την άνοδο στην Β´εθνική κατηγορία , με χαρά θα δεχτούμε την νέα αυτήν πρόκληση κάνοντας περήφανους τούς Τρικαλινούς , οι οποίοι πραγματικά στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό μας με τη συμμετοχή τους σε όλους τους αγώνες γεμίζοντας τις κερκίδες του κλειστού Μπάρας. 

                                                                           Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

                                                                                 Το ΔΣ ΙΚΑΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.