ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΑντιδρούν οι Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης – Ζητούν διάλογο

Σε νέα μαζικότερη κινητοποίηση προχώρησαν σήμερα οι εκπαιδευτικοί του νομού Τρικάλων στην πλατεία ΟΤΕ (στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) ζητώντας την Άμεση απόσυρση του «πολυνομοσχεδίου» για την Παιδεία αλλά και την Έναρξη ενός θεσμικού, σοβαρού και ουσιαστικού διαλόγου για όλα τα θέματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Δάσκαλοι και καθηγητές διαμαρτυρήθηκαν για το πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή και φέρνει σημαντικές αλλαγές σε Πανελλήνιες εξετάσεις, μετεγγραφές φοιτητών κ.α.

Σε νέα μαζικότερη κινητοποίηση προχώρησαν σήμερα οι εκπαιδευτικοί του νομού Τρικάλων στην πλατεία ΟΤΕ (στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) ζητώντας την Άμεση απόσυρση του «πολυνομοσχεδίου» για την Παιδεία αλλά και την Έναρξη ενός θεσμικού, σοβαρού και ουσιαστικού διαλόγου για όλα τα θέματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Δάσκαλοι και καθηγητές διαμαρτυρήθηκαν για το πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή και φέρνει σημαντικές αλλαγές σε Πανελλήνιες εξετάσεις, μετεγγραφές φοιτητών κ.α.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.