Ατόφιο γλέντι στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογγακίου.”[εικόνες]

Κοπή βασιλόπιτας και τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε την Κυριακή ,2 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι, στην ταβέρνα “Τζάκι” στον Παλαιόπυργο, ο Πολιτιστικός σύλλογος Λογγακίου !

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Γιαννής και η γραμματέας Ρίτσα Καραντζά.


Στο κατάμεστο μαγαζί οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, το παιδικό με επιμέλεια της κ.Μαριας Μπουλογιώργου, το εφηβικό τμήμα του κ.Λουκά Κοντονάσιου και το τμήμα γυναικών της κ.Δημητρας Μπαντή, που τους ταξίδεψαν σε Θεσσαλία, Ήπειρο, Θράκη, Δωδεκάνησα, Μ.Ασια! Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι για όλους ως αργά το απόγευμα!


Την όμορφη και ζεστή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ.Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη σημαντικού έργου στην περιοχή, ο πρόεδρος του e trikala κ.Ιωάννης Κωτούλας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ.Ντίνος Μπαρδας, η τ.αντιδημαρχος κ.Μάχη Βασιλειάδου Παλάτου, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και χοροδιδάσκαλος του Ασκληπιού κ.Σταυρος Σούλιος, ο πρόεδρος του συνδέσμου ΚαραγκούνηδωνΤρικάλων κ.Αντώνης Παπαμιχαήλ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia