Αυγενάκης από Τρίκαλα: «Δημιουργούμε αγροτικά τμήματα στα Επιμελητήρια (Βίντεο)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στη Θεσσαλία προκειμένου να έχει συσκέψεις με αγροτικούς συνεταιρισμούς και να επισκεφθεί παραγωγικές επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα.

Ο ΥπΑΑΤ πέρασε το κατώφλι του Επιμελητηρίου όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος , ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι συνεταιρισμών της περιοχής. Τον υπουργό συνόδευαν ο υφυπουργός Διονύσης Σταμενίτης και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Στη συζήτηση αναλύθηκαν θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα ενώ το κυβερνητικός στέλεχος έδωσε έμφαση στη δημιουργία αγροτικών τμημάτων στα Επιμελητήρια της χώρας.

«Θα απολαμβάνουν τα οφέλη όλοι οι κατά επάγγελμα αγρότες , άρα ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεχωρίσει η ηρα από το στάρι. Να ξεχωρίσουμε οι κατά επάγγελμα αγρότες με τους απασχολούμενος με τα αγροτικά, έχοντας όμως μια άλλη κύρια επαγγελματική δραστηριότητα. Τους θέλουμε τους δεύτερους είναι ξεκάθαρο αυτό, όμως ως υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κύρια μας προτεραιότητα είναι οι κατ’ επάγγελμα αγρότες και κτηνοτρόφοι» . Δείτε την εξαγγελία του κυβερνητικού στελέχους:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia