Αυτή την Κυριακή η εκδήλωση Χατζηγάκη για τον Τρικαλινό τουρισμό

Αυτή την Κυριακή η εκδήλωση Χατζηγάκη για τον Τρικαλινό τουρισμό.

Θεματική εκδήλωση για τον Τουρισμό και τις προοπτικές του στην Π.Ε. Τρικάλων διοργανώνει στις 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης (επί της Όθωνος, δίπλα στα παλιά ΚΤΕΛ) ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας και ο ίδιος ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης, ο οποίος θα καταθέσει με σαφήνεια τις θέσεις του για τη στήριξη του τουριστικού προϊόντος, αλλά κυρίως την κατεύθυνση που θα πρέπει να κινηθούμε, μέσα από συντονισμένες δράσεις, φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση και επιχειρηματίες.

Το πάνελ θα πλαισιώνουν οι Παύλος Παπαδημητρίου και. Βάιος Κυρίτσης. Ο Παύλος Παπαδημητρίου είναι σύμβουλος της HVS, μιας εκ των μεγαλυτέρων πολυεθνικών επιχειρήσεων ξενοδοχειακών συμβούλων αντικείμενο τις έρευνες αγοράς, τις εκτιμήσεις ξενοδοχειακών ακινήτων και την εκπόνηση μελετών σκοπιμότητας/βιωσιμότητας για τις σημαντικότερες τουριστικές και ξενοδοχειακές επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Βάιος Κυρίτσης είναι Ακαδημαϊκός και συγγραφέας, ο οποίος Διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» του ΑΠΘ.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες, δεν θα υπάρξουν επίσημες προσκλήσεις.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia