Βήματα στο μέλλον από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων (Βίντεο)

Σε ενωτικό κλίμα και με αμοιβαία διάθεση για βήματα στο μέλλον συγκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων. Οι εκπρόσωποι των Τρικαλινών Αστυνομικών προχώρησαν σε σημαντικές ανακοινώσεις, με κυρίαρχες τις εξελίξεις για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, την αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και την εναρμόνιση του καταστατικού τους με τη νέα νομοθεσία.

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25/6 κατά τις πρωινές ώρες στο Δημαρχειακό Μέγαρο από την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων.

Με την έναρξη των εργασιών ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Αναγνώστου χαιρέτησε τους συναδέλφους και τους παρευρισκόμενους και ανέλυσε τις ενέργειες που έχουν γίνει από το Δ.Σ. κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Στην συνέχεια αναγνώστηκαν και εγκρίθηκαν ,τόσο ο διοικητικός απολογισμός από τον Γεν. Γραμματέα κ Μητσικό Λάμπρο,όσο και ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κ Πλόκα Δημήτριο. Μάλιστα παρουσιάστηκε και ο οικονομικός προϋπολογισμός για το τρέχον έτος. 

Επίσης από τον νομικό σύμβουλο της Ένωσής μας κ.Μπίτσιο Θεόδωρο έγινε ενημέρωση σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού.

Από το μέλος του Δ.Σ. του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. κ. Αυρηλιώνη Γεωργιο έγινε διαδικτυακά η ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με θέματα που αφορούν το ταμείο και απαντήθηκαν οι οποίες απορίες είχαν οι συνάδελφοι.

Στην συνέχεια έγινε χαιρετισμός από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Δ κ. Μήτραινα Δημήτριο ο οποίος συνεχάρη το Δ.Σ. για την μέχρι τώρα προσφορά του και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στις προσπάθειες του για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της Δ.Α. Τρικάλων. 

Με την παρουσία τους τίμησαν τις εργασίες και τοποθετήθηκαν ο κ. Νταβούρας Αθανάσιος ως αντιπρόεδρος διοικητικών θεμάτων της ΠΟΑΣΥ, ο γραμματέας δημοσίων σχέσεων της ΠΟΑΣΥ κ. Σταματάκης Γεώργιος ,το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. Ρήγας Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Λάρισας κ. Αναγνώστου Ηλίας και ο πρόεδρος της IPA Τρικάλων Α/Υ κ. Αγραφιώτης Αλέξανδρος 

Ως Δ.Σ ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και τον δήμο Τρικκαίων για την παραχώρηση της αίθουσας.

Αναρτήθηκε από Ε.ΑΣ.Υ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia