Βανδαλισμοί και καταστροφές από ανήλικους στο δημοτικό σχολείο Πηγής!(φωτο & video)

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία της τοπικής κοινότητας Πηγής του Δήμου Πύλης από τις εκτεταμένες καταστροφές που φέρεται να προξένησαν στο εσωτερικό του δημοτικού σχολείου (4) τέσσερα νεαρά αγόρια,όλοι τους κάτοικοι του χωριού.

Την καταστροφική τους δράση αντιλήφθηκαν αρχικά περίοικοι, οι οποίοι ενημέρωσαν την Δ/ντρια του Νηπιαγωγείου κα Βάσω Καλαντζή. Με τη σειρά της μετέβη στο κτίριο που στεγάζει το νηπιαγωγείο πιάνοντας επ’ αυτοφώρω τα αγόρια ηλικίας 14-16 ετών, που φέρονται να ομολόγησαν πως νωρίτερα είχαν παρεισφρήσει στο πλησίον δημοτικό σχολείο, προκαλώντας πρωτόγνωρους βανδαλισμούς!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία της Πύλης, η οποία και προσήγαγε τους 4 ανήλικους προκείμενου να διενεργηθεί η σχετική έρευνα, όπως ορίζει σε ανάλογες περιπτώσεις ο νόμος.

Οι εικόνες καταστροφής στο σχολείο κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή, βύθισαν στην απόγνωση τα μέλη του συλλόγου γονέων, τοπικούς συμβούλους, εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και δημότες που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ο εκπαιδευτικός κ. Β.Τζιωρτζιώτης, εμφανώς προβληματισμένος, συζητάει με τον κ. Ν.Τόλια για το μένος των βανδάλων που πρέπει να προβληματίσει την κοινωνία.

Οι δράστες επιδεικνύοντας απίστευτη μανία, προκάλεσαν καταστροφές στο κυλικείο,άνοιξαν πυροσβεστήρες οι οποίοι ήταν ενεργοί με αποτέλεσμα οι διάδρομοι να καλυφθούν με παχύ στρώμα σκόνης,έσπασαν γλάστρες, πέταξαν στους τοίχους μπογιές, αναποδογύρισαν θρανία και κατέστρεψαν ολοσχερώς 2 ψύκτες νερού.

Έκοψαν και το καλώδιο παροχής internet.

Το παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι οι δράστες δεν κατάφεραν να τρυπώσουν στην αίθουσα των ηλεκτρονικών υπολογιστών ούτε στα γραφεία της Δ/νσης, καθώς η μανία τους θα εκτόξευε το μέγεθος της καταστροφής.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia