ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΒανδαλισμοί στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Διαλεκτού

Απύθμενο θράσος είχαν χθες το βράδυ άγνωστοι οι οποίοι παρεισέφρησαν στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Διαλεκτού και επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς που προκαλούν οργή και αποτροπιασμό. Ικανοποιώντας τη δίψα τους για καταστροφή, άνοιξαν πυροσβεστήρες τους οποίους άδειασαν μέσα σε αίθουσες και άλλους χώρους των σχολείων. Απο τον Δήμο Τρικκαιων υπήρξε άμεση αντιμετώπιση με συνεργείο καθαρισμού, το οποίο θα εργαστεί σήμερα το μεσημέρι και αύριο Κυριακή, ώστε τα δυο σχολεία να είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι...

Απύθμενο θράσος είχαν χθες το βράδυ άγνωστοι οι οποίοι παρεισέφρησαν στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Διαλεκτού και επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς που προκαλούν οργή και αποτροπιασμό.

Ικανοποιώντας τη δίψα τους για καταστροφή, άνοιξαν πυροσβεστήρες τους οποίους άδειασαν μέσα σε αίθουσες και άλλους χώρους των σχολείων.

Απο τον Δήμο Τρικκαιων υπήρξε άμεση αντιμετώπιση με συνεργείο καθαρισμού, το οποίο θα εργαστεί σήμερα το μεσημέρι και αύριο Κυριακή, ώστε τα δυο σχολεία να είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χωρίς προβλήματα.

Το θλιβερό συμβάν αντιμετωπίστηκε άμεσα σε συνεργασία με τον διευθυντή του σχολείου και τον πρόεδρο της κοινότητας Κώστα Τζιατζιά.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.