ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΓια τους εμβολιασμούς φοιτητών μίλησε στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου

Νίκος Παπαϊωάννου - Πρύτανης | ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων 97,6 μίλησε ο Πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου σχετικά με εμβολιασμούς φοιτητών, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

 « Θα υπάρχει αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων μέχρι τέλος του μήνα, το αν θα είναι μεγάλη ή μικρή είναι σχετικό. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η απόφαση της κυβέρνησης για υποχρεωτικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού, όπως και στα κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων.

Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε και στα πανεπιστήμια τις ζωές μας πίσω, οι φοιτητές έχουν 3 εξάμηνα να έρθουν από κοντά. Δεν μπορεί όμως να έρθει φοιτητής το Σεπτέμβριο και να λέει δεν πιστεύει στον εμβολιασμό. Και εκεί πρέπει να υπάρχουν άτομα εμβολιασμένα. Στη σύνοδο των πρυτάνεων θα καταθέσω τις προτάσεις μου για συγκεκριμένα βήματα επανόδου των φοιτητών στα πανεπιστήμια. Αν ένας φοιτητής για να μπει στο εργαστήριο δεν είναι εμβολιασμένος, εγώ θέλω να έχει μοριακό τεστ, αν θέλει να δίνει 50 ευρώ την  εβδομάδα να κάνει το τεστ. Σκέψεις είναι, και τις πάμε βήμα-βήμα.»

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.