ΓΙΩΤΑ ΠΑΝΟΥ – ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ Δασκάλα και Μαθητής ξανά μαζί στον αγώνα

Παναγιώτα (Γιώτα) Πάνου: Γεννήθηκε στην Πύλη, με καταγωγή από τους Καλογήρους και τον Άγιο Βησσαρίωνα και είναι μόνιμος κάτοικος Πύλης. Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Σεραφειμίδη, τεχνίτη – χρυσοχόο, ο οποίος διατηρεί τα τελευταία 30 χρόνια κατάστημα στην Πύλη και μητέρα δύο παιδιών.Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου. Υπηρέτησε για 30 χρόνια εκπαιδευτικός σε Δημοτικά σχολεία της Αθήνας, των Τρικάλων (Πύλη, Λογγιές, Στουρναραίικα, Άγιος Βησσαρίων), αλλά και στη Γερμανία (περιοχή Στουτγκάρδης). Ως δασκάλα υλοποίησε μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων: Περιβαλλοντικά, Πολιτιστικά, Αγωγής Υγείας και Φιλαναγνωσίας. Παράλληλα, οργάνωσε και συντόνιζε τη βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Πύλης. Τώρα είναι συνταξιούχος.
Από το 2004 μέχρι και σήμερα, έχει εκλεγεί επανειλημμένα μέλος στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης, ενώ κατά τα έτη 2011-2013 διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης.
Υπήρξε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πύλης για δυο τετραετίες. Ήταν εκλεγμένο μέλος της Τοπικής Κοινότητας Πύλης (2011).
Σαν άτομο τη χαρακτηρίζουν η ευαισθησία για τον τόπο μου και το περιβάλλον, η αγάπη για τα παιδιά, το ενδιαφέρον για τα βιβλία, η δημιουργικότητα, η εργατικότητα και η φιλομάθεια. Τώρα, κατέρχεται ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Βαλάντη Τσιούτσια και τον συνδυασμό “Πύλη ΑΞΙΩΝ”.
Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε:
“Έτυχε σε μένα η τιμή και η χαρά να προλογίσω τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Βαλάντη Τσιούτσια στην διακήρυξη του Συνδυασμού του! Ίσως όμως δεν είναι και τόσο τυχαίο γιατί γνωρίζω τον Βαλάντη εδώ και τριάντα χρόνια. Ήταν η σχολική χρονιά 1988-1989 όταν με τοποθέτησαν ως δασκάλα στο 1/θ Δ. Σχ. Λογγιών Κοτρωνίου. Ανάμεσα στα 13 ζευγάρια παιδικών ματιών ήταν και του Βαλάντη, ο οποίος τότε ήταν στην ΣΤ΄ τάξη. Η εξυπνάδα , η φιλομάθεια, η επιμέλεια, η σύνεση , ο σεβασμός και η δημιουργικότητα είναι αξίες που σωματοποιήθηκαν μαζί του και τον συνοδεύουν μέχρι και σήμερα. Πέρασαν 30 χρόνια . Στο βιογραφικό του υπάρχει και το δικό μου λιθαράκι και γι’
αυτό νιώθω μεγάλη τιμή , χαρά και συγκίνηση…”
Αξιολάτρευη, δασκάλα της καρδίας μας, κ. Γιώτα Πάνου σας καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στην “Πύλη ΑΞΙΩΝ” και σας ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia