Γιώργος Κούτσιας και Παλαιοκαρυά…έννοιες ταυτόσημες!

Υπό του πατρός Αθανασίου Καλογερόπουλου ετελέσθη Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Κάτω Παλαιοκαρυά, την Τρίτη 25 Ιουλίου, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής και με το πέρας αυτών προσφέρθηκε στο Χριστεπώνυμο πλήθος “Φιλοξενία”, που περιελάμβανε κριθαράκι με προβατίνα.

Το παρών έδωσε ο αεικίνητος Πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκαρυάς και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους παρευρισκόμενους.

Με το πέρας του Εσπερινού τον έπιασε ο φωτογραφικός φακός να έχει εγκάρδια συζήτηση με το φίλο του και γνωστό επιχειρηματία της ευρύτερης περιοχής, Ηλία Κωστάκη, όπου κυριάρχησαν τα αυτοδιοικητικά δρώμενα και οι παρασκηνιακές αναλύσεις. Άλλωστε πρόκειται για δύο διαχρονικά ενεργούς πολίτες με κοινωνικές ανησυχίες. 

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής και στο ίδιο Ιερό Ναό θα τελεσθεί το πρωί, η πανηγυρική θεία λειτουργεί μετ’ αρτοκλασίας και το ύψωμα της Αγίας Παρασκευής.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia