Γ. Ζιώγας: «Έτοιμο σε λίγες μέρες το νέο δωρεάν πάρκινγκ στο στρατόπεδο Παπαστάθη» (ΦΩΤΟ)

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την ανακαίνιση του δωρεάν «πάρκινγκ Παπαστάθη» (έναντι ΣΜΥ) στην είσοδο της πόλης για τους πολίτες και τους επισκέπτες των Τρικάλων.

Ο Γιώργος Ζιώγας, πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας «Αστική Ανάπτυξη ΑΕ» που είναι αρμόδια για του χώρους αυτούς, παρακολουθεί στενά τις εργασίες και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τους ρυθμούς που βρίσκονται σε τροχιά προγραμματισμού ώστε ο νέος δωρεάν χώρος στάθμευσης να παραδοθεί σε λίγες μέρες.

Χαρακτηριστικά το στέλεχος της δημοτικής αρχής αναφέρει… «Ανταποδοτικά απο τα έσοδα της ελεγχόμενης στάθμευσης, η «Αστική Ανάπτυξη» σε λίγες μέρες θα παραδώσει έναν νέο σύγχρονο χώρο στάθμευσης για τους δημότες της πόλης. Στόχος μας είναι η έμπιστοσυνη των πολιτών να επιστρέψει χειροπιαστά με έργα ουσίας, με εργα που αναβαθμίζουν την καθημερινοτητα τους σε εκείνους».

Άξιο μνείας είναι το γεγονός ότι από τον Δεκέμβρη, η δημοτική εταιρεία «Αστική Ανάπτυξη ΑΕ» επιδοτεί απευθείας τους λογαριασμούς ρεύματος των ευάλωτων νοικοκυριών απο το 50 % των εσόδων της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia