Γ. Χάιδος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξανάρθει στην εξουσία και θα φέρει πάλι τον πολίτη στην πρώτη γραμμή»

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την μεγάλη ανατροπή στις επερχόμενες εθνικές εκλογές εξέφρασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6  ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Χάιδος, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να ρίξει τα πυρά του και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως υπάρχει απροθυμία υποψηφίων να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του γιατί κάποιοι λειτουργούν ως ιδιοκτήτες της παράταξης:

« Ετοιμάζουμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό μας, έχουν κατατεθεί ήδη αιτήσεις για υποψηφιότητες από 8 συνολικά άτομα, όλοι αξιόλογοι αγωνιστές, με καθαρά χέρια και δεν έλκουν επιβαρύνσεις από το παρελθόν. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με τα όσα θλιβερά και τραγελαφικά διέδιδαν κάποιοι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσαμε καν να σχηματίσουμε ψηφοδέλτιο. Και αποδείχθηκε ότι έχουμε πιο πολλές αιτήσεις από τις υποψηφιότητες.

Τελικά όλοι αυτοί που έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σχηματίσει ψηφοδέλτιο, είναι αυτοί που το πάνε από παράταση σε παράταση, όπως στο τοπικό ΚΙΝΑΛ. Η πόλη είναι μικρή, όλοι γνωριζόμαστε, και βλέπουμε ανθρώπους που συμμετείχαν στην προηγούμενη προσπάθεια τώρα να απέχουν εκκωφαντικά. Για παράδειγμα, ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, ένας αξιολογότατος άνθρωπος, πρώτος σε σταυρούς το ’19, δείχνει πως δεν θέλει αυτή τη φορά να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Με θλίβει όλη αυτή η ιστορία, γιατί ακούγονται φήμες περί ιδιοκτησίας του κόμματος και ότι έχουν το κόμμα σαν μαγαζί τους, κάτι που οδηγεί ανθρώπους δημοκράτες να απέχουν και να μη θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια απέναντι στη ΝΔ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η κοινωνία να ανεχτεί ξανά κουμπαριές και ιδιοκτήτες.

Εμείς έχουμε πάρει θέση απέναντι στα προβλήματα, είμαστε δίπλα στην κοινωνία και δίνουμε μάχη απέναντι στην κυβέρνηση, γι αυτό και θα αφήσουμε για τώρα τα μπάνια στα νησιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξανάρθει στην εξουσία και θα φέρει πάλι τον πολίτη στην πρώτη γραμμή. Εκτιμώ ότι θα επιστρέψουμε με 3 έδρες στο Νομό μας.»

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia