Δήλωση αποχώρησης από τον συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος” του Σακκομήτρου Κωνσταντίνου του Αποστόλου    

Δήλωση αποχώρησης από τον συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος” του Σακκομήτρου Κωνσταντίνου του Αποστόλου    

Αγαπητοί φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες

Ως δημότης του Δ.Πύλης, βιώνοντας στην καθημερινότητά μου τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου, αποδέχθηκα προ ημερών την πρόταση του Κώστα Μαράβα να συμμετέχω εκ νέου ως υποψήφιος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Πεύκης, στον συνδυασμό ” Πρώτα ο Άνθρωπος”.

Θεώρησα χρέος μου να αγωνιστώ για τα συμφέροντα του τόπου μου, από κοινού με ανθρώπους – όπως πίστευα -, που είχαν το ίδιο όραμα με εμένα για τον Δήμο Πύλης και τον ορεινό όγκο.

Δυστυχώς οι προσδοκίες μου γρήγορα διαψεύστηκαν και τα συμφωνηθέντα από την πλευρά του επικεφαλής του συνδυασμού και νυν Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα δεν τηρήθηκαν, με αποτέλεσμα να αποφασίσω και πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου, να αποχωρήσω.

Αγαπητοί φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες

Η προσφορά στο χωριό μου και στον Δήμο Πύλης είναι για μένα στάση ζωής. Η επίλυση των δύσκολων και χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας, αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα.

Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι για ένα καλύτερο μέλλον, για τους πολίτες του Δήμου Πύλης και της άγονης γραμμής  

ΣΑΚΚΟΜΗΤΡΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia