Δήμητρα Νάτσινα: «Η ομάδα της 1ης ΤΟ.ΜΥ θα φτάσει ψηλά» (φωτ&video)

Σε κλίμα διάχυτης χαράς και ενθουσιασμού, με ευχές και πολλά χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΙΚΑ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πιτας της 1ης ΤΟ.ΜΥ Τρικάλων παρουσία της διεπιστημονικής ομάδας, του ιατρικού προσωπικού του κέντρου υγείας Τρικάλων και δημοτών.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Παρθένιος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Τη ζεστή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου και ο Προϊστάμενος των ΚΑΠΗ Κώστας Μπέλλος.

Φανερά συγκινημένη η συντονίστρια της τοπικής μονάδας υγείας Δήμητρα Νάτσινα, μίλησε με λόγια καρδιάς για το οικογενειακό κλιμα που έχει αναπτυχθεί στα μέλη της 1ης ΤΟ.ΜΥ Τρικάλων και ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. «Η ομάδα που αγαπάει αυτό που κάνει μπορεί να φτάσει ψηλά» είπε με νόημα η γιατρός και περιφερειακή σύμβουλος Τρικάλων αναφερόμενη στην πλούσια δράση της 1ης ΤΟ.ΜΥ Τρικάλων.

Εγκάρδιο χαιρετισμό απηύθυνε προς στους παρευρισκόμενους και η αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia