Δείτε που θα γίνει διακοπή ρεύματος την Κυριακή

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 19-03-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στα Τρίκαλα: περιμετρικά των οδών Ιουστινιανού, Νικ. Πλαστήρα (και το πρατήριο καύσιμων Ιωάννου), Παπαρηγοπούλου, Παλαιολόγου, Μακεδονίας, Κατσώνη, αρχή Βρύγου, αρχή Βίτωνος, στις συνοικίες Σεισμόπληκτα, Κουτσομήλια, Αγίου Οικουμενίου,  Νέα Ζωαγορά, περιμετρικά του ξενοδοχείου Αετών Μέλαθρων και το ξενοδοχείο, όπισθεν Νέας Ζωαγοράς, όπισθεν 30ου Δημ. Σχολείου, Κλειδωνοπούλου αριστερά και δεξιά από Βιζυηνού έως τέρμα (περιφερειακό).

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia