Δενδροφύτευση και καθαρισμός στη Σωτήρα Τρικάλων

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα Ελληνορωμαϊκή πάλη, τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ και ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρας Τρικάλων, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων «Παλεύουμε για το περιβάλλον», διοργανώνει την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στην Σωτήρα Τρικάλων (στην είσοδο του χωριού), ώρα 11:00, δενδροφύτευση και καθαρισμό.

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα «Παλεύω»

Το ευρύ κοινωνικό πρόγραμμα του ΑΠΣ Τρίκαλα «Παλεύω» έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής, σε πράξεις και ενέργειες που έχουν να κάνουν με ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.

Με βασικό κοινό:

α) τους μαθητές του συλλόγου μας και τους γονείς τους,

β) τους κατοίκους της Σωτήρας

γ) το ευρύ κοινό.

• το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον» φιλοδοξεί να προάγει και να συμβάλλει στο μέτρο του δυνατού, στην αγάπη προς τη φύση και το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.

• με το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον» θα μάθουμε, θα γνωρίσουμε, θα προλάβουμε και πάνω απ’ όλα θα συνειδητοποιήσουμε ότι το περιβάλλον είναι πάνω απ’ όλα δική μας ευθύνη!

• το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον», θα πλαισιωθεί από διάφορες δραστηριότητες αναψυχής για μικρούς και μεγάλους (τοξοβολία, παραδοσιακά παιχνίδια, κτλ)

Πληροφορίες

•Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τσαπάκι (ή κάποιο άλλο σκαπτικό εργαλείο) και δοχείο με νερό (3 λίτρα).

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia