Δημήτρης Γιαννουλάκος:«Ολοκληρώθηκαν έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συγχωριανών μας»

Ολοκληρωθήκαν οι εργασίες τοποθέτησης σωληνωτώτων για την κάλυψη ανοιχτών ρείθρων απορροής ομβρίων υδάτων. Δυστυχώς λόγω τις ενεργειακής κρίσης και ανατιμήσεων των υλικών με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους κατασκευής, κατασκευάστηκαν λιγότερα μέτρα από την αρχική πρόβλεψη, σύμφωνα με το κονδύλι που δικαιούμασταν ως Κοινότητα από την ΣΑΤΑ.

Η πρόθεση μου ήταν να ξεκινήσει η τοποθέτηση από την άκρη του οικισμού με κατεύθυνση από το ψηλότερο σημείο προς το χαμηλότερο ώστε, να οδηγούνται τα νερά με φυσικό τρόπο στην κατεύθυνση που πρέπει και να προχωρήσουμε “κομμάτι κομμάτι”, όμως λόγω των προβλημάτων που εντοπίστηκαν από λάθος μελέτες και κατασκευαστικά λάθη των προηγούμενων διοικήσεων, η τοποθέτηση στενότερων σωληνωτων με ανάποδες κλίσεις, επεμβηκαμε σε κάποια σημεία που υπήρχε ανάγκη, με ιεράρχηση ώστε να αποφύγουμε πλυμμηρικά φαινόμενα σε γειτονιές και ανατροπή οχημάτων λόγω μεγάλου βάθους.

Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να τοποθετηθούν σωληνωτά και στα 5.000 μέτρα που απαιτούνται για να καλυφθούν όλοι οι δρόμοι εντός οικισμού, δυστυχώς όμως σε ένα Δήμο με 43 Κοινότητες και ελλιπή χρηματοδότηση, οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Η έως τώρα συνεργασία μας με τον Δήμαρχο Πύλης και την Αντιδημαρχια Τεχνικών Έργων με τις υπηρεσίες της, κρίνεται απολύτως θετική, προς όφελος όλων των κατοίκων μας, με μόνο σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τεχνική Εταιρία “ΑΦΟΊ ΚΩΤΟΥΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” με τους συνεργάτες της, για την συνεργασία και την υλοποίηση του έργου. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας!!! Έπεται και συνέχεια!!! Με εκτίμηση Γιαννουλάκος Δημήτριος.

Πρόεδρος Κοινότητας Μουριάς

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia