Διάλογο με τους πολίτες της Καλαμπάκας άνοιξε ο Φώτης Καψάλης

Διάλογο με τους πολίτες της Καλαμπάκας άνοιξε ο Φώτης Καψάλης.

Διάλογο με τους πολίτες της Καλαμπάκας άνοιξε το πρωί του Σαββάτου, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ», Φώτης Καψάλης. Επισκέφτηκε το κέντρο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί από κοντά με πολίτες, επισκέπτες, καταστηματάρχες αλλά και αυτοδιοικητικούς παράγοντες του τόπου, συζητώντας θέματα που αφορούν την περιοχή, την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τους ανθρώπους της αγοράς.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο τουρισμός μιας και η τοπική οικονομία της περιοχής εξαρτάται κατά κύριο λόγο από αυτόν. Η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή και στο σκέλος του τουρισμού άρχισε να δείχνει ενθαρρυντικά σημάδια μετά τα δύο προηγούμενα έτη, όπου η πανδημία προκάλεσε τεράστια προβλήματα και στην Καλαμπάκα. Ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι της αγοράς συμφώνησαν ότι απαιτούνται αρκετές προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψουμε στις εποχές προ πανδημίας.

Στόχος όλων, η προσέλκυση όσο των δυνατών περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή, που σαφώς θα βοηθήσει στα μέγιστα τόσο την Καλαμπάκα, όσο και το νομό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Φώτης Καψάλης είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμπάκας, Λευτέρη Αβραμόπουλο, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μπουτίνα, όπως επίσης και με πρώην και νυν αιρετούς της περιοχής.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia