Διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 15-12-2022

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στα Τρίκαλα: Ε.Ο. Τρικάλων Ιωαννίνων αριστερά και δεξιά από το ύψος του τελωνείου έως το πρατήριο υγρών καυσίμων Μπότης (όχι το πρατήριο), ο οικισμός Αγίας Τριάδος έως και πλαστικά Γαλάνης και περιμετρικά αυτού, αριστερά και δεξιά των οδών Μεγαλοχωρίου, Κρηνίτσας, Οιχαλίας, Αρδανίου, τμήμα της οδού Ζηλευτής αριστερά και δεξιά αυτής από την οδό Μεγαλοχωρίου έως και βιοτεχνία λουκουμιών Βουτσελάς και περιμετρικά αυτού, καθώς και προς την οδό Μπαλκούρας τα χοιροστάσια, βουστάσια και ποιμνιοστάσια.    

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-12-2022

  1. Από ώρα 08:00 – 14:00 στο Μεγαλοχώρι, όχι το χωριό, το εκκοκκιστήριο, δεξιά της Π.Ε.Ο. Τρικάλων Λάρισας από το ύψος μάρμαρα Φαλτάκας έως βοτανικό κήπο και οι κάθετη αυτής, καθώς και περιμετρικά του γηπέδου.  
  • Από ώρα 08:00 – 15:00 στα Τρίκαλα: στον οικισμό Αμπελάκια πίσω από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου οδός Ευρώπης, Διδύμων, Διαγόρα και στις ανώνυμες οδούς, καθώς και το ξυλουργείο Κόκκαλη και πλησίον αυτού.    

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν. ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia