Διακοπές ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/01/2022

Από ώρα 08:00-12:00 στα Τρίκαλα και στις οδούς: Τμήμα της Κορωνίδος από το ύψος της οδού Αθ. Εργάνης, αριστερά και δεξιά έως την οδό Μετεώρων. Καθώς και τα κάθετα τμήματα των οδών Αθ. Εργάνης, αριστερά και δεξιά Αλεξάνδρας, Στεργιοπούλου, Αθαμανών, Κωλέττη και Κανάρη.
Τμήμα της οδού Αριστοτέλους αριστερά και δεξιά από το ύψος της οδού Μετεώρων έως και την Αλεξάνδρας.
Τμήμα της οδού Βαλαωρίτου αριστερά και δεξιά από την οδό Αθ. Εργάνης έως και την οδό Κωλέττη και τμήμα της Ιάσωνος αριστερά και δεξιά από την οδό Αλεξάνδρας έως Κανάρη,

Από ώρα 11:00-16:00 στα χωριά: Παραπόταμος, Βαλομάνδρι, Αμμουδιά, Οικ. Μεσιακά, Λιλή, Δροσοπηγή, Φωτάδα, αρδευτικά, Φ/Β, Βιοτεχνίες των παραπάνω περιοχών καθώς και η κτηνοτροφική μονάδα Καραγιώργου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia