Διακοπές ρεύματος τη Δευτέρα – Δείτε τις περιοχές

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 30-01-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 12:00 στα Τρίκαλα: τμήμα της οδού Πατουλιάς αριστερά και δεξιά, μπετό Παπακώστας, Μηχανουργείο Μέρκαντας .

ΔΕΥΤΕΡΑ  30-01-2023

  1. Από ώρα 09:00 – 12:00 στο Μεγαλοχώρι, όχι το χωριό από Μεγαλοχώρι δεξιά της Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης έως το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ, οι βιοτεχνίες, Τζάκια Στεργιούλας, Κλωτσοτήρας, Ψύχος, Γκοργκόλης, Μπούσια, Μαγειρίας, τα αρδευτικά, Φ/Β, ποιμνιοστάσια, βιοτεχνλιες της περιοχής περιμετρικά αυτών.

Ολιγόλεπτη διακοπή από 09:00 – 09:10 και από 11:50 – 12:00 το χωριό Μεγαλοχώρι, το εκκοκκιστήριο δεξιά και αριστερά δρόμου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων, Περιοχή Επίστρατα,εργοστάσιο Κλίαφας, τμήμα της οδού Πατουλιάς αριστερά και δεξιά, ψυγεία Λαναρά ,ΚΤΕΟ Βήτα,Μαλαβάκης,Νταούλα, Σίδερα Γαλάνης,  Βαγγελοκώστας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Τρικάλων Καρδίτσας από τον κόμβο Μεγαλοχωρίου έως και το μουσικό γυμνάσιο, μάντρες αυτοκινήτων, Μόκιας καθώς και Ταπητοκαθαριστήριο Αμβράζη, Τάμπος, Ι. ΚΤΕΟ Κουτσονάσιος και ο Βιολογικος Καθαρισμός.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia