Διακοπές ρεύματος τις επόμενες μέρες – Δείτε περιοχές

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 12-01-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 08:30 και από 14:30 – 15:00 ολιγόλεπτη διακοπή στα χωριά: Αρδάνι και οικ. Χαϊδεμένη καθώς και τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-01-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στο χωριό Οιχαλία όχι το χωριό, όπισθεν από  χωματουργικές εργασίες Νταφόπουλος, πρατήριο καυσίμων AEGEAN, το   ξυλουργείο Κακάλια, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της παραπάνω περιοχής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-01-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στο χωριό Οιχαλία: τμήμα του χωριού και στις οδούς, Αγίου Γεωργίου, Οιχαλίας, Πολυτεχνείου, Ανδρούτσου, Πατρόκλου, Αγαμέμνωνος, Περικλέους, Κρήνης, Πίνδου, Ερμού, Νεμέας, Λυκούργου, Ευρύτου, Τροίας και περιμετρικά των οδών αυτών, η Ι.Μ. Γέννησης της Θεοτόκου καθώς και τα αρδευτικά, Βιοτεχνίες, βιομηχανίες, βουστάσια, οικίες, Φ/Β, δεξιά του δρόμου από Οιχαλία προς Κρήνη.  

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia