Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής.
ΣΑΒΒΑΤΟ 18-12-2021

α. Από ώρα 08:00-10:00 στα χωριά: Πρίνος, Πρόδρομος, Γενέσι τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες της περιοχής.
β. Από ώρα 08:00-11:00 Στα Τρίκαλα και στις οδούς : Τμήμα της οδού Λάκμωνος, από το ύψος της οδού Πελέκη έως την οδό Ψαρρών καθώς και η οικοδομή Δ.Οικονόμου στην οδό Λιακατά και Δερβενακίων.
γ. Από ώρα 11:00-15:00 Στα Τρίκαλα και στις οδούς : Τμήμα της οδού Λέσβου , από το ύψος της οδού Σπάρτης έως την οικοδομή Αχ.Βανταλή .

ΚΥΡΙΑΚΗ 19-12-2021
α. Από ώρα 08:00-12:00 Στα Τρίκαλα και στις οδούς : Τμήμα της οδού Μαυροκορδάτου, από το ύψος της οδού Κανάρη αριστερά και δεξιά έως την οδό Βούλγαρη καθώς και η οδός Βούλγαρη από Μαυροκορδάτου αριστερά εως την οδό Βαλαωρίτου.
β. Από ώρα 11:00-15:00 Στα Τρίκαλα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μεγ.Αλεξάνδρου, Δεληγιώργη, Βούλγαρη, Χ.Τρικούπη, Μ.Αλεξάνδρου καθώς και η οικοδομή στην Χ.Τρικούπη έναντι περιπτέρου Πλατείας Βουβής.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia