Διακοπή ρεύματος την Κυριακή (Δείτε περιοχές)

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 08/05/2022

Από ώρα 07:30 – 17:00 στα Τρίκαλα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Ασκληπιού – Κορωνίδος – Στεργιοπούλου – Μετεώρων – Ευριπίδη – Ασκληπιού, καθώς και σε τμήμα της οδού Ιάσωνος.
Από ώρα 08:00 – 11:00 στα Τρίκαλα και στις οδούς: Φλεγίου έως Καβράκου αριστερά και δεξιά. Αριστοτέλους Νο 2, 4, 5. Όλη η οδός Ευριπίδου αριστερά και δεξιά. Οδός Ζωοδόχου Πηγής από το Νο 27 έως ΚΟΜΔΕ, καθώς και η πάροδοι αυτής Νο 27η και 35η. Οδός Κεφαλληνίας από Νο 1 έως 7. Κτίριο ΚΟΜΔΕ. Εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής. Υπόγεια διάβαση ΟΣΕ καθώς και η διάβαση ΟΣΕ στο Κηπάκι Σαραγίων.
Από ώρα 08:00 – 14:00 στα χωριά Άγιος Προκόπιος, Καλόγηροι, Ξυλοχώρι, Βροντερό, καθώς και στους οικισμούς Παλαιοκαρυάς, Αγίου Κωνσταντίνου, Ραχόβου, Βλαχογιαννέικων, Λάκκες και Τουρνάκου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia