Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής: 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/06/2022

  1. Από ώρα 08:00-15:00 τμήμα του χωριού Πηγή, Οικ. Χαρά και ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00-08:10 και από 14:50-15:00 στα χωριά: Παραπόταμος, (Βιομηχανίες Γάλακτος LA FARM, ΤΥΡΑΣ, ΔΙΒΑΝΗ), Βαλομάνδρι, Φωτάδα, Λιλή, Αμμουδιά, Δροσοπηγή, Κάτω Ελάτη, Βαλτινό, Οικ. Ματσουκέϊκα, αριστερά και δεξιά της εθνικής Τρικάλων Άρτας από γέφυρα Καραβόπορου έως Οικ. Χαρά, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω  περιοχών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia