Δυναμικές συγκεντρώσεις σε Φιλύρα και Ελευθεροχώρι για τον Βαλάντη Τσιούτσια.

Σε κλίμα συμπόρευσης και αγαστής συνεργασίας η επίσκεψη του Βαλάντη Τσιούτσια σε Φιλύρα και Ελευθεροχώρι.

Ένα ακόμη απόγευμα γεμάτο επαφές σε γειτονιές και καταστήματα ήταν αυτό της Δευτέρας 13/05/2019 για τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Βαλάντη Τσιούτσια και του κλιμακίου υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του καθώς
βρέθηκαν στους οικισμούς της Φιλύρας και του Ελευθεροχωρίου. Η προσέλευση των κατοίκων ήταν αθρόα που για ακόμη μια φορά υποδέχθηκαν με εντυπωσιακή θέρμη και εκδηλώσεις χαράς και αισιοδοξίας τον κ.Τσιούτσια και την ομάδα του.

Όλοι μαζί συζήτησαν σε κλίμα γόνιμου καθαρού ,δημοκρατικού και διαφανούς διαλόγου για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και την αναγκαιότητα άμεσης αντιμετώπισής τους. Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού “ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ”, ο κ.Τσιούτσιας δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αποτελεί ένα πλάνο οργανωμένης μελέτης που προσβλέπει σε άμεση και κερδοφόρα υλοποίησή του για το καλό των χωριών και όλων των τοπικών κοινωνιών. Στη συνέχεια ο κ.Τσιούτσιας κάλεσε τους δημότες για συμπόρευση και τους προέτρεψε να τιμήσουν με την ψήφο τους πρόσωπα που αποτελούν εγγύηση ανιδιοτέλειας, προσφοράς παραγωγής έργου, ανάπτυξης και αγωνιστικότητας. Βασικό κριτήριο ψήφου να είναι όχι μόνο το πόσο έμπειρος, νέος η παλιός, δοκιμασμένος, ανεξάρτητος κλπ. είναι κανείς και όλα αυτά που ακούγονται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αλλά ΠΟΙΑ και ΤΙ πολιτική ακολουθούν αυτά τα πρόσωπα, ποιες είναι οι προτεραιότητές τους, το σχεδιάγραμμά τους, το ενδιαφέρον τους.

Ο κ.Τσιούτσιας σημείωσε ότι: “Κοινή μας πεποίθηση στο συνδυασμό “ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ” είναι η διάθεση για δημιουργία, για εργασία, για οργάνωση, ώστε να υπάρξει προοπτική και άμεση ανάκαμψη του Δήμου μας σε κάθε τομέα και ως προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε ως αυριανή και επόμενη Δημοτική Αρχή”.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia