Δυναμική προσθήκη με Πισσώνη – Ξαγαρά Αικατερίνη για το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Δυναμική προσθήκη με Πισσώνη – Ξαγαρά Αικατερίνη για το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Σε μια δυναμική προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε και επίσημα τα χέρια με την Πισσώνη – Ξαγαρά Αικατερίνη για την από κοινού συμπόρευσή τους, ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Η Κατερίνα διαμένει μόνιμα στην Πηγή Τρικάλων. Είναι παντρεμένη με τον Μάκη Ξαγαρά, ο οποίος διαθέτει επιχείρηση χωματουργικών εργασιών και έχουν δυο τέκνα. 

Η Κατερίνα είναι απόφοιτη του Τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του ΤΕΙ Λάρισας καθώς και του Τμήματος Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Επί σειρά ετών ήταν μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Πηγής , ενώ τα τελευταία 4 χρόνια είναι υπεύθυνη της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Α.Ο Πηγής.

Το 2019 ήταν υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πηγής με το συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος” του κ. Κώστα Μαράβα.

Η ίδια, με αφορμή την υποψηφιότητα της, δήλωσε… << Για μένα η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι τρόπος ζωής. Διαχρονικά μέσα από την συμμετοχή μου σε συλλόγους και διάφορους φορείς , προσπαθώ να είμαι ενεργός πολίτης με σκοπό να αφήσω και εγώ μια ουσιαστική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Κατόπιν ώριμου διαλόγου με τον Θεόδωρο Χήρα , αποφάσισα να συνταχθώ ενεργά στον νέο μεγάλο αυτοδιοικητικό συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” , με σκοπό να συνεισφέρω και εγώ στην προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πύλης και στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας στα χωριά μας.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας, δήλωσε… << Η Κατερίνα είναι από τη φύση της ένα κοινωνικά ανήσυχο πνεύμα. Πρόθυμη , υπεύθυνη, συγκροτημένη και μεθοδική. Διαθέτει αστείρευτη θέληση για προσφορά στα κοινά, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετική μητέρα, σύζυγος, νοικοκυρά και κοινωνικά δραστήρια. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από άτομα σαν την Κατερίνα.

Είμαι σίγουρος ότι η Κατερίνα έκανε τη σωστή επιλογή και θα δικαιωθεί….είμαι σίγουρος ότι και εμείς πράξαμε ορθά και θα δικαιωθούμε.

Η Κατερίνα θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πηγής.

Κατερίνα , καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia