ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΔ. Πύλης: Διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης πληγέντων πολιτών

Ο Δήμος Πύλης ενημερώνει τους κατοίκους του που έχουν πληγεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις) της 18ης/09/2020 ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης πληγέντων πολιτών μέσω της χορήγησης:

  • Επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ και επιπλέον 600 ευρώ για πολύτεκνους και Άτομα με Αναπηρία) σε δημότες που οι κύριες κατοικίες τους έχουν πληγεί και η παραμονή τους σε αυτές θεωρείται αδύνατη.
  • Επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών στις κύριες κατοικίες τους και/ή αντικατάστασης της οικοσκευής τους  (μέχρι 6.000 ευρώ).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι δημότες μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία των ΚΕΠ του Δήμου Πύλης και από την ιστοσελίδα του Δήμου Πύλης www.dimospylis.gr.

Μετά την υποβολή των αιτημάτων, αρμόδια Επιτροπή θα διενεργήσει αυτοψίες στις δηλωμένες στην αίτηση των δικαιούχων ως πληγείσες κατοικίες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2431352119, 2434350313, 2434350125, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτημάτων λήγει ένα μήνα από την εκδήλωση της φυσικής καταστροφής (πλημμύρες).

Ο Δήμαρχος
Κωνσταντίνος Μαράβας

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.