Δ. Πύλης: Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας, για τους λόγους που οδηγούν στη σύσσωμη αποχή της αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύλης, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, το οποίο θα διεξαχθεί για μια ακόμα φορά ΄΄εκ περιφοράς΄΄!!!

  Θεωρούμε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να διεξαχθεί Δημοτικό Συμβούλιο ΄΄διά ζώσης΄΄, όταν μάλιστα έρχονται προς ψήφιση καυτά και ουσιαστικά θέματα, αφού η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πάνω των 100 μ2), πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του.

  Θεωρούμε ότι ο χρόνος του γενικού lockdown έχει περάσει και όπως γίνεται και στους υπόλοιπους δήμους της χώρας, μπορεί να διεξαχθεί κανονικά το Δημοτικό Συμβούλιο και στο Δήμο Πύλης!

  Τί φοβάται ο κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ???

  Μήπως δεν έχει την απαιτούμενη πλειοψηφία ή φοβάται να απαντήσει στα πολλά και καυτά ερωτήματα της αντιπολίτευσης???

  Και να μη ξεχνάμε ότι, σήμερα ανοίξανε με ασφάλεια τα σχολεία σε όλη τη χώρα, με έως και 25  μαθητές σε τάξεις των περίπου 20 μ2!

  Επίσης, το Δημαρχείο λειτουργεί κανονικά, και με συσσώρευση κόσμου, και η ‘’διά περιφοράς’’ διαδικασία γίνεται μόνο, όταν βολεύει τον κο ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

Ζητάμε συγνώμη από τους συνδημότες μας που δεν θα παραστούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά αυτή η ΄΄ΚΟΡΟΪΔΙΑ΄΄ κάποτε πρέπει να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!!

Με τιμή

Οι επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης

Καλύβας Βάϊος

Τσιούτσιας Χρυσοβαλάντης

Χήρας Θεόδωρος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia