Δ. Τρικκαίων: Ας συνεργαστούμε όλοι για την καθαριότητα.


Ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσει φωτογραφικό υλικό από το «πριν» και το «μετά» του καθαρισμού γειτονιάς. Πρόκειται για την περιοχή οδού Πατουλιάς, όπου τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας εργάστηκαν επί διήμερο, στα μέσα Οκτωβρίου. Ηταν η δεύτερη κατά σειρά «εκστρατεία» καθαριότητας με τη γενική ονομασία «Κάθε μέρα και μια γειτονιά» και η συγκεκριμένη περιοχή καθαρίστηκε μετά τον Πύργο. Αυτές οι δράσεις έχουν αποφασιστεί από τον Δήμο και έχουν προγραμματιστεί για να βελτιωθεί η καθαριότητα των γειτονιών στα Τρίκαλα.

Όμως, η περιοχή αυτή, ελάχιστες ημέρες μετά τον καθαρισμό και μάλιστα κοντά σε σχολείο, παρουσίασε μια εικόνα που θα μπορούσαμε όλοι να αποφύγουμε. Κλαδιά και απορρίμματα εμφανίστηκαν σε πλήθος σημείων, σχεδόν ακυρώνοντας την πρόσθετη παρέμβαση των εργαζομένων του Δήμου.
Ο Δήμος Τρικκαίων απευθύνει και πάλι έκκληση στους πολίτες,
– να ειδοποιούν το «20000» για θέματα κλαδιών (όσα σύμφωνα με τον νόμο προβλέπεται να συγκεντρώνει ο Δήμος)
– να κλείνουν τους κάδους απορριμμάτων
– να μην πετούν απορρίμματα έξω από τους κάδους
– να επικοινωνούν με το «20000» για κάθε ζήτημα καθαριότητας.

Ηδη ο Δήμος Τρικκαίων επιχειρεί να βελτιώσει συνεχώς την καθημερινότητα και στον τομέα των απορριμμάτων. Ενισχύθηκε με προσωπικό, αναθεωρεί τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων και την κατανομή των κάδων, αναμορφώνει και ηλεκτρονικώς τις υπηρεσίες προς τους πολίτες.
Για τους λόγους αυτούς και για μια καθαρή πόλη, ο Δήμος Τρικκαίων ζητά τη συνεργασία όλων, ώστε η πόλη να είναι πραγματικά καθαρή.
Ας το προσπαθήσουμε!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia