Δ. Τρικκαίων: Λειτουργούν τα φανάρια στη γέφυρα της οδού Καρδίτσης

Σε μια από τις πλέον επικίνδυνες διασταυρώσεις των Τρικάλων, αυτή στην οδό Καρδίτσης μετά το νοσοκομείο, ο Δήμος Τρικκαίων παρενέβη με τη λειτουργία των φαναριών. Και στις 3 κατευθύνσεις (από και προς Καρδίτσα, από και προς Καρυές στην οδό Σκοπέλου, από και προς  την οδό Λέσβου και Εθν. Αντίστασης) λειτουργούν από τις 14 Αυγούστου 2020 τα φανάρια για οχήματα και πεζούς.


Η περιοχή δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο και ταυτοχρόνως, οι καθυστερήσεις στη διάσχιση των καθέτων οδών ήταν μεγάλες, σε συνδυασμό με τα συχνά ατυχήματα.
Ο Δήμος Τρικκαίων βελτιώνει την κίνηση στις συγκεκριμένες οδούς, ξεκινώντας τη δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας των φαναριών ακριβώς την περίοδο απουσίας των τρικαλινών λόγω του Δεκαπενταύγουστου.
Το επόμενο διάστημα θα μετρηθούν χρόνοι και θα αξιολογηθούν τα δεδομένα, ώστε να υλοποιηθούν πιθανές αναγκαίες αλλαγές για την απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων από και προς κάθε κατεύθυνση.
Μάλιστα η συγκεκριμένη παρέμβαση θα βοηθήσει και στην εκτίμηση των αλλαγών που θα γίνουν στο κυκλοφοριακό, μόλις ξεκινήσει η αναμόρφωση της οδού Καρδίτσης με 1.500.000€ από το ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia