Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού στο Κ.Υ Τρικάλων

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (World Breastfeeding Week) καθιερώθηκε το 1992 από την διεθνή κοινότητα και στην Ελλάδα γιορτάζεται κάθε χρόνο από τη 1 έως τις 7 Νοεμβρίου, αρχής γενομένης από το 1996. Η εκστρατεία της WABA (World Alliance for Breastfeeding Action) του 2022 είναι Προάγουμε τον Μητρικό Θηλασμό «Εκπαιδευόμαστε και Υποστηρίζουμε», έχει ως στόχο να ενημερώσει, να εδραιώσει να εμπλέξει και να κινητοποιήσει τη δράση για τον Μητρικό Θηλασμό.

           Με αφορμή τον εορτασμό αυτό θα θέλαμε να καλέσουμε όσες κυρίες (μέλλουσες μητέρες και μητέρες) το επιθυμούν να προσέλθουν στο Κ.Υ Τρικάλων, όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς διενεργούνται μαθήματα γονεϊκότητας, για να ενημερωθούν για το εύρος ωφελειών του Μητρικού Θηλασμού.

Εξαιτίας  των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν λόγω του covid – 19 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης – προστασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις Μαίες κα Μαρία Παπαβασιλείου, κα Αναστασία Νταϊλιάνη  και κα Παπαδημητρίου Ζωή στο τηλέφωνο 2431440981.

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia