ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΕλένη Στεργίου-Μπότη: «τάμπλετ σε μαθητές που το έχουν ανάγκη»

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία ώστε όλοι οι μαθητές του Δήμου Φαρκαδόνας να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όσο διάστημα τα σχολεία παραμένουν κλειστά, προχώρησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής,Παιδείας & Υγείας Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος Ελένη Στεργίου-Μπότη. Μετά από επικοινωνία που είχε με όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Φαρκαδόνας, διαπιστώθηκε πως η πλειονότητα των μαθητών δεν διαθέτει tablet ή laptop για τη διδασκαλία μέσω τηλε-εκπαίδευσης. Με έγγραφο της που έχει τον χαρακτήρα του...

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία ώστε όλοι οι μαθητές του Δήμου Φαρκαδόνας να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όσο διάστημα τα σχολεία παραμένουν κλειστά, προχώρησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής,Παιδείας & Υγείας Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος Ελένη Στεργίου-Μπότη.

Μετά από επικοινωνία που είχε με όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Φαρκαδόνας, διαπιστώθηκε πως η πλειονότητα των μαθητών δεν διαθέτει tablet ή laptop για τη διδασκαλία μέσω τηλε-εκπαίδευσης. Με έγγραφο της που έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, η αρμόδια αντιδήμαρχος ενημερώνει διεξοδικά την Υφυπουργό Παιδείας κα. Ζαχαράκη προκειμένου να ληφθεί σχετική μέριμνα για την παροχή φορητών ηλεκτρονικών συσκευών σε μαθητές που διαπιστωμένα τις έχουν ανάγκη.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.